Nmbrs® is een echte cloud applicatie

Nmbrs® is de meest gebruiksvriendelijke en efficiënte salarissoftware die momenteel beschikbaar is. Maak professionele loonstroken en blijf op de hoogte van de gegevens van uw werknemer met behulp van de eenvoudige dashboards en rapportages van Nmbrs®.

Nmbrs® is een cloud applicatie. Dit betekent dat Nmbrs® vanaf elke computer met internet kan worden benaderd. Uw gegevens zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week online beschikbaar in een beveiligde omgeving. Tevens werkt u in Nmbrs® met live data. Dat betekent dat alle gegevens die u invoert, direct in Nmbrs® staan en deze voor alle gemachtigde gebruikers beschikbaar zijn.

Een aantal voordelen van Nmbrs®:

  • Geen papierwerk
  • Inloggen in een beveiligde omgeving
  • Werken met actuele data
  • Geen zorgen om updates

Nmbrs BV is een kennisintensieve IT-dienstverlener op het gebied van online HR- en salarisapplicaties. Meer dan 1400 bedrijven hebben reeds gekozen voor Nmbrs® voor hun personeels- en salarisadministratie en meer dan 320 accountantskantoren werken dagelijks met Nmbrs®. Voor meer informatie: www.nmbrs.nl

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die DWG biedt voor uw salarisadministratie?
Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0) 75 63 141 85 of vul het contactformulier in.

Meer informatie aanvragen

DWG biedt u de service en resultaten waar u blij van wordt. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u gelijk een afspraak maken. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs.

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor DWG?

Al vele kostenbewuste ondernemers hebben baat bij de uitstekende diensten en adviezen van DWG.

+

Kwaliteitswaarborg Register Belastingadviseurs

Doordat wij lid van deze beroepsorganisatie zijn, voldoet DWG bewezen aan strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid.

+

Fiscaal Advies dat u veel oplevert

DWG geeft u graag de juiste adviezen en ondersteuning bij de uitvoering ervan.