DWG; het administratiekantoor voor de sector Zorg en Welzijn

Als u werkzaam bent in de zorgsector, heeft u waarschijnlijk specifieke wensen voor uw financiële administratie.U wilt deze bijvoorbeeld direct kunnen koppelen aan uw patiëntenadministratie.

DWG geeft financieel & fiscaal advies aan de sector zorg en welzijn

DWG kan u hierin als geen ander adviseren en begeleiden. We mogen een aantal praktijken voor fysiotherapie, tandprothese, vingerreflexologie, accupunctuur en stresspreventie tot onze klantenkring rekenen. We hebben mede daardoor dan ook een zéér brede kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om zorg en welzijn. Wij geven ook u graag het fiscale en financiële advies dat u nodig heeft - en het inzicht in personeelskosten dat u zoekt. Daarmee heeft u alvast één zorg minder.

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van DWG voor de sector zorg en welzijn?
Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0) 75 63 141 85

Meer informatie aanvragen

DWG biedt u de service en resultaten waar u blij van wordt. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u gelijk een afspraak maken. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs.

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor DWG?

Al vele kostenbewuste ondernemers hebben baat bij de uitstekende diensten en adviezen van DWG.

+

Kwaliteitswaarborg Register Belastingadviseurs

Doordat wij lid van deze beroepsorganisatie zijn, voldoet DWG bewezen aan strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid.

+

Fiscaal Advies dat u veel oplevert

DWG geeft u graag de juiste adviezen en ondersteuning bij de uitvoering ervan.