DWG; het administratiekantoor voor Starters

Zeker als starter wilt u de juiste gegevens op het juiste moment ontvangen – alles is immers nieuw. Bovendien wilt u vinger aan de pols houden om te weten of alles volgens uw financiële voorspellingen verloopt. DWG heeft de expertise die u zoekt.

DWG geeft financieel & fiscaal advies aan starters

De afgelopen jaren hebben wij vele startende ondernemers geholpen bij de opbouw van hun bedrijf. Ook ú kunnen we helpen met bijvoorbeeld de eerste inrichting van uw boekhouding, uitleg over de fiscale aspecten van het ondernemen of over fiscaal voordeel waarvan u als starter profiteert. Uiteraard zorgen we ervoor dat alle aangiftes op tijd worden gedaan en dat u tijdig weet welke bedragen u ervoor moet reserveren. Zie ons als uw administratieve en fiscale vraagbaak. Daarmee kunt u uw energie volledig richten op de opbouw van uw bedrijf.

Wilt u meer informatie over de startersbegeleiding door DWG
Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0) 75 63 141 85

Meer informatie aanvragen

DWG biedt u de service en resultaten waar u blij van wordt. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u gelijk een afspraak maken. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs.

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor DWG?

Al vele kostenbewuste ondernemers hebben baat bij de uitstekende diensten en adviezen van DWG.

+

Kwaliteitswaarborg Register Belastingadviseurs

Doordat wij lid van deze beroepsorganisatie zijn, voldoet DWG bewezen aan strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid.

+

Fiscaal Advies dat u veel oplevert

DWG geeft u graag de juiste adviezen en ondersteuning bij de uitvoering ervan.