DWG; het administratiekantoor voor de sector Dienstverlening

Omdat u binnen de dienstverlening over het algemeen geen tastbare producten maakt of verkoopt, komt u op administratief en fiscaal gebied voor specifieke vragen te staan. Hoe krijgt u bijvoorbeeld inzicht in hoe rendabel uw medewerkers voor u zijn? Bij DWG bent u aan het juiste adres om op dit soort branchespecifieke vragen antwoord te krijgen.

DWG geeft financieel & fiscaal advies aan sector Dienstverlening

Wij zorgen ervoor dat u inzicht krijgt in uw winstgevendheid en rentabiliteit, zodat u waar nodig kunt bijsturen. Ook mag u van ons verwachten dat we u optimaal van fiscaal voordeel laten profiteren. Tot onze klanten behoren onder andere een assurantietussenpersoon, een hypotheekadviseur, een advocaat, een softwareontwikkelaar, een kapper en een schoonmaakbedrijf. Een uiterst gevarieerde groep dienstverleners dus – waaraan we uw bedrijf met plezier toevoegen.

Wilt u meer informatie over wat DWG kan betekenen voor dienstverlenende bedrijven?
Neem dan contact met ons op. Bel  ons op +31 (0) 75 63 141 85 of vul het contactformulier in.

Meer informatie aanvragen

DWG biedt u de service en resultaten waar u blij van wordt. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u gelijk een afspraak maken. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs.

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor DWG?

Al vele kostenbewuste ondernemers hebben baat bij de uitstekende diensten en adviezen van DWG.

+

Kwaliteitswaarborg Register Belastingadviseurs

Doordat wij lid van deze beroepsorganisatie zijn, voldoet DWG bewezen aan strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid.

+

Fiscaal Advies dat u veel oplevert

DWG geeft u graag de juiste adviezen en ondersteuning bij de uitvoering ervan.