DWG; het administratiekantoor voor de Bouw en aannemers

Een aannemersbedrijf, een schildersbedrijf , een betonafwerker, een interieurbouwer, een loodgieter….we hebben ze bij DWG allemaal al vele jaren als klant. Logisch, want we kennen de specifieke eisen die de bouw stelt aan haar financiële administratie.

DWG geeft financieel & fiscaal advies aan de bouw en aannemers.

We kunnen dan ook advies geven over de ‘Wet ketenaansprakelijkheid’ en over de ‘Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs’ als u daarmee te maken krijgt. Daarnaast kunnen we bij grotere projecten projectadministraties voor u voeren. Maar in alle gevallen zorgen we ervoor dat u inzicht in uw inkoop heeft, van maximaal fiscaal voordeel profiteert en op ons kunt terugvallen als partner in de relatie met uw bank en de belastingdienst. Want of u nu tegelzetter bent, een timmerbedrijf heeft of met andere activiteiten in de bouw actief bent – behoefte aan een administratiekantoor dat actief met u meedenkt heeft u toch altijd?

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van DWG voor bouwbedrijven?
Neem dan contact met ons op.  U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0) 75 63 141 85 of maak een afspraak via het contactformulier.

Meer informatie aanvragen

DWG biedt u de service en resultaten waar u blij van wordt. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u gelijk een afspraak maken. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs.

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor DWG?

Al vele kostenbewuste ondernemers hebben baat bij de uitstekende diensten en adviezen van DWG.

+

Kwaliteitswaarborg Register Belastingadviseurs

Doordat wij lid van deze beroepsorganisatie zijn, voldoet DWG bewezen aan strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid.

+

Fiscaal Advies dat u veel oplevert

DWG geeft u graag de juiste adviezen en ondersteuning bij de uitvoering ervan.