DWG; het administratiekantoor voor de sector Detailhandel

De detailhandel is al jaren niet alléén meer te vinden in de winkelstraat. Juist online groeien veel detailhandelsbedrijven. Bij DWG weten we dat. Daarom kunt u bij ons terecht voor specifieke expertise in alles wat te maken heeft met webwinkels. Maar ook uw fysieke winkel vergeten we uiteraard

DWG geeft financieel & fiscaal advies aan de sector detailhandel

Daarom bieden wij u bijvoorbeeld de mogelijkheid uw kassa te koppelen aan uw financiële administratie, waardoor uw kassagegevens automatisch worden verwerkt. Daarnaast ondersteunen we u in het bewaken van uw marges en het inzicht houden in uw personeelskosten. DWG begeleidt al jaren vele ondernemers uit de detailhandel. Tot onze klanten behoren dan ook een aantal webwinkels, een woonwinkel en bijvoorbeeld een winkel in tweedehands kleding. We maken graag met u kennis om te bespreken wat we voor ú kunnen betekenen.

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van DWG voor de detailhandel?
Neem dan contact met ons op via +31 (0) 75 63 141 85 of vul ons contactformulier in.

Meer informatie aanvragen

DWG biedt u de service en resultaten waar u blij van wordt. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u gelijk een afspraak maken. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs.

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor DWG?

Al vele kostenbewuste ondernemers hebben baat bij de uitstekende diensten en adviezen van DWG.

+

Kwaliteitswaarborg Register Belastingadviseurs

Doordat wij lid van deze beroepsorganisatie zijn, voldoet DWG bewezen aan strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid.

+

Fiscaal Advies dat u veel oplevert

DWG geeft u graag de juiste adviezen en ondersteuning bij de uitvoering ervan.