DWG; het administratiekantoor voor de Horeca

Heeft u meerdere bedrijfsonderdelen, zoals een hotel met restaurant, dan wilt u weten hoe iedere activiteit met inkoop, omzet en bruto marge bijdraagt aan het geheel. En ook personeelskosten spelen een belangrijke rol, juist door de relatieve grootte van deze kostenpost. DWG biedt uitkomst.

DWG geeft financieel & fiscaal advies aan de sector Horeca

Wij bieden de mogelijkheid uw kassa te koppelen aan uw financiële administratie, waardoor de gegevens van uw kassa automatisch in uw administratie worden verwerkt. Daarnaast beschikken we over de kennis en expertise die u nodig heeft - of het nu gaat om horeca cao´s of branchespecifieke wetgeving. We begeleiden dan ook al jaren vele ondernemers uit deze sector. Of u nu hotelier, snackbareigenaar, traiteur of cateraar bent, wij hebben de ervaring die u zoekt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die DWG biedt voor uw horeca administratie?
Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0) 75 63 141 85

Meer informatie aanvragen

DWG biedt u de service en resultaten waar u blij van wordt. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u gelijk een afspraak maken. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs.

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor DWG?

Al vele kostenbewuste ondernemers hebben baat bij de uitstekende diensten en adviezen van DWG.

+

Kwaliteitswaarborg Register Belastingadviseurs

Doordat wij lid van deze beroepsorganisatie zijn, voldoet DWG bewezen aan strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid.

+

Fiscaal Advies dat u veel oplevert

DWG geeft u graag de juiste adviezen en ondersteuning bij de uitvoering ervan.